Odgovori na pitanja

Najcesce zablude i pitanja oko fitnesa na jednom mestu.

U nadi da pomognem sto vecem broju ljudi cak i onima koji odluce da ne saradjuju sa mnom, sastavio sam listu pitanja i odgovoa na najcesce postavljena pitanja.

Kako da se prijavim?

Možeš se prijaviti klikom dugme "Započni Kviz" bilo gde na ovoj stranici.

Gde ću dobiti svoje planove?

Planove ceš dobiti na svom nalogu u mojoj aplikaciji koju ćeš skinuti u playstore-u ili app store-u nakon izvršene prijave.

Da li mogu da treniram kod kuće?

Apsolutno. Za trening kod kuće potrebna vam je minimalna oprema, bučice koje mogu da se podešavaju po težini. Ako ste žensko mogu biti od 10 do 20kg, za muškarce ce nam trebati malo teže. Ukoliko imate nešto više od toga, šipka, ploče, klupa to je samo plus.

Koliko vremena je potrebno za izradu planova?

Obično je potrebno 48-72h, sada ce biti malo duže zbog velikog interesovanja. Molimo za razumevanje unapred! Hvala!

Koliko puta nedeljno se trenira?

Minimalan broj treninga ujedno i obavezan je 3x nedeljno. Neki klijenti treniraju 4-5x nedeljno, zavisno od Vašeg stepena utreniranosti kao i mogućnosti.

Da li je plan ishrane prilagodjen meni?

Plan ishrane i treninga izradjuju se na osnovu upitnika koji se popunjava prilikom ulaska u aplikaciju. Plan ishrane izradjuje se na osnovu Vašeg zdravstvenog stanja, cilja, alergija itd. Ukoliko imate problem sa nekom namirnicom ili ne volite da jedete baš sve, i to ćemo prilagoditi.

Da li treba da treniram svakog dana da bih brže napredovao/la?

Ne. Treniraćeš onoliko puta koliko ti zadam u planu treninga, to ću proceniti iz upitnika koji se popunjava na startu. Treninzi mogu biti od 3-5x nedeljno.

Da li mogu da treniram ako me bole ledja?

Da, kada treniramo jačamo ledjne mišiće koji su glavni problem zašto nas ledja bole. Ukoliko imaš taj problem naglasićeš ga u upitniku i plan cemo lako prilagoditi tome i vrlo brzo bolovi će biti prošlost.

Po čemu se tvoj program razlikuje od ostalih?

Razlikuje se po tome sto detaljno pristupam svakom klijentu i prilagodjavam sve detaljno. Ovo nije gotov program koji možete kupiti za par destina dolara. Ovo je program koji se prilagodjava Vama i Vašim uslovima. Dakle, dobijete sve prilagdjeno vašem telu, samo treba čitati i raditi po tome.

Da li mogu da treniram dok sam na putovanju?

Naravno, samo se javite u čhat-u u aplikaciji i dobićete plan dok ste na odmoru. Možete trenirati u hotelu, na planini, na moru...

Hand Grip Trening
Koliko često trenirate? *
Kviz Image Kviz Image Kviz Image Srce Icon

Napravi pravu odluku za tvoje telo i zdravlje.

Popuni upitnik sa podacima o kilaži i visini, istoriji vežbanja, zdravstvenim problemima i alergijama, načinu ishrane i prethodnom iskustvu u teretani i započni svoju transformaciju.

Započni kviz